Αρχική Σελίδα

Ningbo Hanya Electrical Appliance Co.,Ltd

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Η ηλεκτρική Co. συσκευών Hanya Ningbo, ΕΠΕ, που καθιερώνεται το 2014, είναι μια από την οδήγηση manufactory των ατμοπλοίων ενδυμάτων, ατμόπλοιο υφάσματος. Factroy μας βρίσκεται σε Ningbo Cixi την πόλη, κοντά στο λιμένα Ningbo και τη Σαγκάη. σε αυτήν την περίπτωση. μπορούμε να κερδίσουμε περισσότερο κόστος στη μεταφορά για να ελέγξουμε το κόστος προϊόντων μας.

 

Η επιχείρησή μας έχει διάφορο εισαγόμενο εξοπλισμό και τη γραμμή συνελεύσεων. Και έχουμε την άριστη δυνατότητα Ε&Α, το ενσωματωμένο QC σύστημα, την επαγγελματική ομάδα πωλήσεων και την υψηλής απόδοσης υπηρεσία πελατών. Έχουμε την υψηλή φήμη και στην εσωτερική και υπερπόντια αγορά.


Ακολουθούμε πάντα τα καλύτερα ποιοτικά προϊόντα, τέλεια υπηρεσία, ανταγωνιστικές τιμές για να καλύψουμε την απαίτηση του πελάτη. Συνεχής και σταθερή αποδοτικότητα παραγωγής για να δημιουργήσει την πρώτη ποιότητα, πρώτη φήμη, πρώτη υπηρεσία. Καλωσορίστε στη συνεργασία με μας.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Co. συσκευών Hanya Elelectrical Ningbo, ΕΠΕ.

 

1、 που καθιερώνεται το 2014 με περισσότερο από το erea 7000sqm του warhouse

 

2、 συνεργάζονται με CHANGHONG, YANGZI από το 2014

 

3、 παρευρίσκονται στην έκθεση χαρτοκιβωτίων τον Οκτώβριο του 2017

 

4、 παρευρίσκονται στο fai εκθέσεων και χαρτοκιβωτίων του HK τον Απρίλιο. 2018

 

Ningbo Hanya Electrical Appliance Co.,Ltd Ningbo Hanya Electrical Appliance Co.,Ltd Ningbo Hanya Electrical Appliance Co.,Ltd Ningbo Hanya Electrical Appliance Co.,Ltd Ningbo Hanya Electrical Appliance Co.,Ltd Ningbo Hanya Electrical Appliance Co.,Ltd Ningbo Hanya Electrical Appliance Co.,Ltd
1 2 3 4 5 6 7
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : YANGZI, CHANGHONG

Αριθμός Υπαλλήλων : 101~200

Ετήσιες πωλήσεις : 5,000,000-10,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2014

Εξαγωγή pc : 50% - 60%

NO of Production line: 4

Factory size: 5000 square meters

OEM service provided: YES

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας Κρεμώντας ατμόπλοιο ενδυμάτων για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Κρεμώντας ατμόπλοιο ενδυμάτων για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Κρεμώντας ατμόπλοιο ενδυμάτων για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Κρεμώντας ατμόπλοιο ενδυμάτων για τις πωλήσεις