Αρχική Σελίδα

Ningbo Hanya Electrical Appliance Co.,Ltd Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Κρεμώντας ατμόπλοιο ενδυμάτων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Κρεμώντας ατμόπλοιο ενδυμάτων για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Γεια, κάθε διευθυντές, θέλησαν ακριβώς να σας πουν ως πρώτο πελάτη ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος με την υπηρεσία σας. Είστε πολύ καλοί, πληροφοριακοί διαθέσιμοι. Πρέπει να είστε τυχεροί να έχετε μια καλή ομάδα πωλήσεων.

—— Petar

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Η ηλεκτρική Co. συσκευών Hanya Ningbo, ΕΠΕ, που το 2017, το εργοστάσιο είναι ειδικευμένη στο σχεδιασμό και την κατασκευή των ατμοπλοίων ενδυμάτων, του ατμοπλοίου υφάσματος, της ηλεκτρικής σκούπας και άλλων μικρές οικιακές συσκευές. Το εργοστάσιό μας που βρίσκεται σε Ningbo Cixi την πόλη. Απόσταση από το διεθνή αερολιμένα 45km Ningbo. από το λιμένα 40km Ningbo. Κατάλληλη μεταφορά.


  Η επιχείρησή μας έχει διάφορο εισαγόμενο εξοπλισμό και τη γραμμή συνελεύσεων. Και έχουμε την άριστη δυνατότητα Ε&Α, το ενσωματωμένο QC σύστημα, την επαγγελματική ομάδα πωλήσεων και την υψηλής απόδοσης υπηρεσία πελατών. Έχουμε την υψηλή φήμη και στην εσωτερική και υπερπόντια αγορά.


  Ακολουθούμε πάντα τα καλύτερα ποιοτικά προϊόντα, τέλεια υπηρεσία, ανταγωνιστικές τιμές για να καλύψουμε την απαίτηση του πελάτη. Συνεχής και σταθερή αποδοτικότητα παραγωγής για να δημιουργήσει την πρώτη ποιότητα, πρώτη φήμη, πρώτη υπηρεσία. Καλωσορίστε στη συνεργασία με μας.

 • OEM / ODM

  OEM/ODM ικανότητα: Έχουμε προωθήσει τις μηχανές για τις διαχειριζόμενες διαταγές cOem και ODM.
  Σιγουρευόμαστε για να ανταποκριθούμε σε κάθε προδιαγραφή των πελατών μας.
  Η ομάδα σχεδίου μας είναι καλά - εκπαίδευσε να χειριστεί το διαφορετικό είδος απαιτήσεων από τις προδιαγραφές προϊόντων σας.

 • Ε & Α

  Η επιχείρησή μας προσπαθεί να σιγουρευτεί τα προϊόντα μας της υψηλότερης ποιότητας και σύμφωνα με τις πιό πρόσφατες μόδες. Ενημερώνουμε συνεχώς τις διαδικασίες παραγωγής μας με την πιό πρόσφατη τεχνολογία και είμαστε σε θέση να παραγάγουμε αμέσως τις νέες μορφές για την επερχόμενη εποχή. Εκτός από τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις μας, συνεργαζόμαστε με πολλούς εξοπλισμένους καλά κατασκευαστές. Οι πεπειραμένοι υπάλληλοί μας εφαρμόζουν ένα εσωτερικό ποιοτικό σύστημα ελέγχου που καλύπτει την ολόκληρη διαδικασία παραγωγής μας.

   

Στοιχεία επικοινωνίας
Ningbo Hanya Electrical Appliance Co.,Ltd

Τηλ.:: 86--574-88031756

Φαξ: 86--574-62778984

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)